Firma noastra face parte dintr-o familie de firme care PRODUCE, PROMOVEAZA, ofera CONSULTANTA TEHNICA pentru produse de curatenie si intretinere industriale, propune solutii si echipamente de spalat cu presiune marca Karcher si Hydrotech, ofera Servicii privind Eliminari de deseuri periculoase si nepericuloase.

 

Specializarea grupului se bazeaza pe dezvoltarea de produse unice potrivite cu cererea clientului (specificatii de utilizare, aparaturi, conditii de utilizare)

 

Produsele promovate de noi, sunt profesionale, ecologice si biodegradabile, avizate de Ministerul Sanatatii si sunt conforme cu normele CE, producatorii fiind certificati ISO9001 si ISO14001. 

 

Societatea, prin conducerea sa, care are o vasta experienta de peste 15 ani, va sta la dispozitie cu probe si demonstratii ale eficacitatii produselor recomandate.

Produsele sunt economicoase si usor de folosit, nefiind necesare conditii speciale de transport, manipulare, depozitare sau folosire.

Vanzarea produselor se face printr-un grup de agenti sustinuti si ajutati de specialisti pregatiti, sa furnizeze clientilor solutii optime in rezolvare.

Personalul tehnic al societatii sta la dispozitia clientilor pentru gasirea solutiilor optime in rezolvarea problemelor deosebite.

 

SERVICII si PRODUSE

 

Specialiştii noştri, in urma evaluări obiectivelor, vor propune soluţii tehnologice, proiecte de specialitate pentru ecologizarea si decontaminarea obiectivelor propuse, vor livra produse si materiale ecologice in funcţie de fiecare situaţie in parte, pentru crearea de soluţii de biodegradare si decontaminare a unor sit-uri contaminate sau suspecte de contaminare, precum si condiţiile tehnice si tehnologice de utilizare a lor de către Prestator.

Prestarea se bazează pe următoarele principii :

- stabilirea soluţiilor si tehnicilor de decontaminare si depoluare, conforme cu tehnologiile de depoluare moderne

- vânzarea şi livrarea către Prestator a produselor ecologice si de decontaminare necesare fiecărei lucrări acceptate de Client si lansata in lucru de Prestator

-  asigurarea consultantei si asistentei tehnice privind identificarea soluţiilor si utilizarea cu eficienta a produselor in cadrul efectuarea operaţiunilor de ecologizare pe parcursul lucrărilor.

 

SERVICII DE CONSULTANŢĂ

 

- Realizarea de investigaţii privind contaminarea solului si apei subterane si evaluarea riscului pentru contaminarea existenta.

- Elaborarea de soluţii pentru remedierea sit-urilor contaminate si reconversia zonelor industriale poluate, gestionarea proiectelor de remediere si reconversie.

- Studii pentru obţinerea avizelor/autorizaţiilor in domeniul protecţiei mediului

 

S.C. BMC SOLUTIONS SRLa luat fiinţă ca o consecinţă a multitudinii de probleme nerezolvate în domeniul protecţiei mediului din România.

Ca urmare, ne concentram spre oferirea partenerilor noştri, a unei game de “PRODUSE SI SERVICII DESTINATE PROTECTIEI MEDIULUI”.

Acestea asigura o reducere semnificativa a poluării dar si o abordare noua in ceea ce priveşte dezvoltarea durabila a tuturor activităţilor care pot genera eventuale poluări.

 

Gama de produse si servicii cuprinde:

 

I.  Produse de intervenţie in caz de poluare accidentala cu hidrocarburi

     a) Absorbant natural si biodegradabil;

     b) Baraje, pernuţe, paduri, lavete absorbante

     c) Baraje limitatoare

     d) Dispozitive colectare hidrocarburi de pe apa (skimere);

 

II.   Servicii de ecologizare soluri poluate istoric cu hidrocarburi

     a) Tehnologia de refacere ecologica a solurilor poluate, curăţire rezervoare

     b) Servicii de consultanta in refacerea ecologica a solurilor poluate 

     c) Spălarea, inclusiv dezafectarea rezervoarelor supra si subterane de carburanţi si  lubrefianţi, precum si a platformelor din beton infestate cu produse petroliere;

     d) Dezafectarea rezervoarelor supra si subterane din depozite si preluarea pământului infestat cu produse petroliere.

 

III. Servicii de colectare deşeuri (periculoase si nepericuloase)

Prin acest tip de serviciu oferit, preluam obligaţiile partenerilor cu privire la:

     a) Preluarea, transportul si valorificarea finala prin co-incinerare a deşeurilor periculoase

     b) Întocmirea documentaţiei de gestiune a deşeurilor periculoase (Anexa 1 si Anexa 2 conform Ordin 2/2004).

 

IV. Produse biologice de tratare a apelor uzate

 

V. SERVICII SPECIALE DE PRELUARE SI TRATARE A REZIDUURILOR

 1. Preluarea reziduurilor petroliere si a uleiurilor uzate din rezervoarele supra si subterane (inclusiv cele infestate cu PCB);

2.  Preluarea bateriilor de condensatoare cu uleiuri infestate cu PCB;

3. Preluarea apelor uzate rezultate de la degresarea si spălarea interioara si exterioara a rezervoarelor, pentru decantare si neutralizare;

4.  Preluarea emulsiilor uzate, nămolurilor si şlamurilor infestate cu produse petroliere;

5. Preluarea produselor textile si celulozice infestate cu produse petroliere (filtre, lavete, cartoane, frunze, crengi etc.).

6. Spălarea, inclusiv dezafectarea rezervoarelor supra si subterane de carburanţi si  lubrefianţi, precum si a platformelor din beton infestate cu produse petroliere;

7. Dezafectarea rezervoarelor supra si subterane din depozite si preluarea pământului infestat cu produse petroliere.

VI. SERVICII SPECIALE DE SABLARE - HIDROGOMAJ

VII. SERVICII SPECIALE DE SABLARE – DECAPARE

S.C. BMC SOLUTIONS S.R.L. efectuează un complex de lucrări de tratare prin sablare a obiectivelor industriale, a suprafeţelor diferitor utilaje, construcţii si edificii.

Sablarea este o procedura de curăţare de înaltă calitate a oricăror suprafeţe metalice, in urma căreia sunt îndepărtate toate impurităţile, produse ale coroziunii, arsura de laminare in straturi, funinginea aderenta, produsele petroliere solidificate (bitum, păcură etc.), acoperirile de vopsea existente.

VIII. SERVICII SPECIALE DE SPĂLARE ECOLOGICĂ

Avem plăcerea să vă oferim posibilitatea spălării suprafeţei contaminate cu reziduuri petroliere cu ajutorul utilajului nostru SISTEMUL PRESSURE WASHER.

Sistemul are la baza utilizarea a patru elemente de baza in curăţarea cu apa sub presiune: PRESIUNEA, CIRCUITUL DE APA, DETERGENT SI CALDURA.

Detergenţii folosiţi (pe care ii cunoaşteţi si ii folosiţi cu succes) sunt specifici pentru suprafeţele ce trebuie curăţate si reacţionează mult mai bine când sunt folosiţi in combinaţie cu apa încălzită la o temperatura si presiune mai mare.

Pentru fiecare suprafaţa exista cate o aplicaţie a utilajului, jetul de apa (presiunea) si temperatura pot fi ajustate pentru a obţine rezultatul dorit.

Utilajele folosite sunt fabricate in USA.

Deţinând exclusivitatea la aceste utilaje din America, noi putem sa va oferim posibilitatea spălării cu utilaje adaptate cerinţelor dumneavoastră. Astfel, apa iese la o presiune ajustabila intre 2.000 si 8.000 PSI.

 

Detergenti profesionali, speciali si produse ajutatoare pentru:

- degresare, decapare, protejarea suprafetelor, tratarea apelor reziduale;

- curatirea si intretinerea metalelor, a materialelor plastice, sticla, ceramica, PVC, cauciuc, etc.

- curatirea si intretinerea spatiilor din intreprinderi, fabrici, service auto.

- curatarea si intretinerea, autoturismelor parte mecanica si cosmetica auto.

- importatorii de autovehicule si autoturisme (inlaturarea straturilor protectoare, inlaturarea ruginii, depunerilor de saruri).

- curatarea si intretinerea mijloacelor de transport (aeriene, feroviare, navale)

- industria petroliera (extractie, prelucrare, transport si distributie)

- intretinere, curatare si dezinfectare destinate industriei alimentare, crescatorii si combinate avicole, suine, grajduri, etc.

- curatirea si intretinerea bucatariilor industriale (hoteluri, cantine, restaurante)

- spalatorii industriale.

- tratarea piscinelor, bazinelor cu apa, turnurilor de racire.

- industria de hartie si carton, tipografii.

 

Produse si aparate speciale:

- produse industriale speciale de curatenie si intretinere in crescatorii,

combinate.

- produse si aparate profesionale de spalat cu presiune.

- servicii de curatare si pasivare metale.

- servicii de eliminare deseuri periculoase si nepericuloase.

- servicii de inchiriere utilaje ridicatoare; nacelle