Produs pentru eliminarea depunerilor calcaroase ANTI-KAL FC MG Mareste

FOSFATOL N.G.

FOSFATOL N.G.

Produs special creat pentru FOSFATARE la RECE

Mai multe detalii

Informatii

Descrierea produsului

           Produs  lichid  transparent fără miros şi fără culoare.

 

Proprietăţile produsului

FOSFATOL NG- produs pe bazăde apă şi acizi ecologici, recomandat pentru îndepărtarea ruginii si a altor depuneri (oxizi, săruri, impurităţi, etc) de pe metalele feroase şi neferoase, precum şi pasivarea si pregătirea suprafeţelor pentru vopsire.

Produs biodegradabil cu acţiune rapidă, curăţă, lustruieşte şi reînnoieşte culoarea pieselor  din otel, aluminiu, inox şi cupru.

Compoziţie             

          Amestec de acizi ecologici (organici şi anorganici), surfactanţi nonionici, inhibitor, solvenţi ecologici, produse de umectare şi apă.

Mod de utilizare                                         

Produsul se poate folosi prin pensulare, scufundare sau recirculare.

Prin pensulare – se acoperă piesa ce trebuie curăţată, cu produs şi se aşteaptă până la schimbarea culorii. În cazul în care este nevoie de o pasivizare a metalului se recomandă să nu se spele metalul cu apă după curăţire ci se lasă să se usuce produsul pe el ( se formează o pojghiţă de ordinul micronilor care protejează metalul ).

Prin scufundare – se recomandă să se scufunde piesele în băi speciale, timp de 10 – 30 minute. Piesele trebuiesc curăţate şi degresate înainte de scufundare, pentru refolosirea produsului.

Se scot piesele din baie, se lasă la scurs şi nu se clătesc.   

Măsuri de protecţie

-         A  se  păstra  în  loc  închis  şi  întunecos;

-         A nu se lăsa la îndemâna copiilor;

-         A nu se amesteca cu alte produse de curăţenie;

PRODUS BIODEGRADABIL

Personalul tehnic al societăţii stă la dispoziţia clienţilor pentru găsirea soluţiilor optime în rezolvarea problemelor deosebite.